WIE BEN IK?

Ik help development teams bij het verbeteren van vaardigheden, vakmanschap en processen. En ik hou er van om gedurende dit proces geweldige software te bouwen samen. Ik kom niet enkel om code te schrijven. Ik voeg waarde en kennis toe aan het proces en de mensen om weer naar buiten te lopen met de wetenschap dat uw bedrijf als geheel gegroeid is en door kan groeien.

 

Ik breng een brede interesse en ervaring mee. Als ervaren C#.NET ontwikkelaar ga ik graag uitdagingen aan die meer vragen dan alleen technische kennis. De keten om tot een release te komen is lang en kan zich uitstrekken over vele mensen en processen. De mogelijkheden om in deze keten verbeteringen aan te brengen zijn groot. Met een open blik kijk ik graag naar kansen in de mens en het gehele proces.

ERVARING
15

JAAR

C#.NET
13

JAAR

XAMARIN
5

JAAR

ZULLEN WIJ SAMEN MOOIE APPS BOUWEN?

IK BEN ALTIJD GEINTERESSEERD IN NIEUWE PROJECTEN!

HOE IK WERK

Mijn specialiteit ligt in het zien van kansen tot groei in mensen en processen. Ik  stel vragen, werk mee en daag uit. Uitgangspunt is continue verbetering te realiseren met test automatisering en CI/CD. Kwaliteit van software en processen staat bij mij hoog in het vaandel.

Ik denk mee

Voor goede ideeën wil ik eerst een goed begrip hebben van de vraag en de context.

Ik ontwerp

Met het begrip wie een oplossing nodig hebben en ontwerp ik apps die de gebruiker begrijpt en helpen.

Ik bouw

Ik bouw op kennis en ervaring op zoveel mogelijk standaard wijze efficiënt dat wat nodig is.

Ik test

Fouten zijn menselijk, gestructureerd en geautomatiseerd testen helpen mij fouten tijdig te vinden en te voorkomen.

Ik vraag feedback

Niets kan zo leerzaam zijn als feedback van klanten en gebruikers.

Ik leer

Rinse and repeat, elke dag, keer op keer alleen zo word ik continu een beetje meer.

VIND JE HET TIJD VOOR EEN BAK KOFFIE SAMEN?

Stuur een email naar hello@bitjunction.nl met je naam en telefoonnummer en ik neem zo snel mogelijk contact op voor een bak koffie.